Tijd voor een traktatie...

Een bruiloft, afscheid op de kinderopvang, omdat je zoon of dochter naar de basisschool mag. Trakteren omdat ze jarig zijn of er een broertje of zusje bij hebben gekregen. Er zijn genoeg redenen voor een feestje en bij elk feestje hoort iets lekkers!

Verras eens iemand met de heerlijke cupcakes van de TaartenFee. Ze zijn te bestellen vanaf 6 stuks. De cupcakes kunnen naar wens gedecoreerd worden. De vanille cupcakes zijn al heerlijk met een toef botercréme van witte chocolade, maar een cupcake met witte chocolade en frambozen is ook verrassend. Of cupcakes met stukjes appel/banaan en een snufje kaneel. Alles is mogelijk om de cupcakes van jouw dromen te maken.  

 

De cupcakes worden geleverd in een mooie doos. 

Hieperdepiep Hoera! Een echte dinosaurus fan trakteert natuurlijk cupcakes met een dinoprikker. In dit geval is het een dino, maar dit zou ook zomaar een minnie mouse of marvel personage kunnen zijn.  

 

Voor cupcake traktaties voor kinderen gebruik ik enchanted cream, omdat deze minder vettig is en smaakt naar marsmallow. Kinderen vinden dit vaak iets lekkerder. De cream kan op smaak gebracht worden; denk aan fruitsmaken, bubble gum, of gewoon vanille. 

Wie lust ze niet, brownies... Zachte chocolade cake met stukjes chocolade en/of noten. Of blondies met stukjes witte chocolade en frambozen, een heerlijke frisse combinatie. Deze traktaties kunnen individueel ingepakt worden of in een doos geleverd worden. 

 

Daarnaast is het ook mogelijk om de brownies of blondies aan iemand kado te geven. Geef door wat het adres is en ik zorg voor de rest. Iets wat lekker is, is altijd een goed kado!  

Heerlijke chocolade traktaties voor juffen en meesters op school of als traktatie op een feestje thuis. Onderin kun je kiezen voor een laag speculaas of koekjes met daar bovenop de chocomousse en decoratie om het geheel af te maken. De traktaties worden geleverd in plastic glaasjes of amuse bakje met een klein lepeltje om er van te smullen. 

 

Ook te bestellen in andere smaken, zoals aardbeien, stroopwafel of stracciatella.  

Eigen ideeën of wensen?  

 

Mocht je eigen wensen of een voorbeeld hebben van wat je graag zou willen. Dit is altijd bespreekbaar =) Het scheelt jou een hoop werk en ik zorg dat ze klaar zijn op de dag en tijdstip waarop je ze nodig hebt. 

 

 

Hieronder zie je mijn contactgegevens of stuur een mail via het kopje contact.