Nieuws van de maand December

De leukste, drukste en gezelligste maand van het jaar is van start gegaan. Door de corona maatregelen is het altijd lastig om de verjaardag en feestelijke bijeenkomsten toch op een leuke manier door te laten gaan. Gelukkig kun je bij de TaartenFee ook kleine taarten bestellen of cupcakes die vanaf 4 stuks verkocht worden. Samen proberen we er toch een fijne en mooie tijd van te maken. 

 

Sinterklaas Cupcakes  

 

Afgelopen weken hebben jullie heerlijke cupcakes klein en groot in verschillende smaken kunnen bestellen voor het gezellige Sinterklaas feest! Welke was jouw favoriet? De vanille cake, chocolade cake of de red velvet... Houd de Facebookpagina in de gaten, met kerst maak ik weer verschillende smaken cakejes voor jullie. 

 

'Wie zoet is krijgt lekkers...'

 

 

 

Brievenbus post 

 

Sinds kort is het mogelijk een geliefde, dierbare of bijzonder persoon extra in het zonnetje te zetten door deze te verrassen met blondies of brownies! Wie verdient dit nou niet! De blondies en brownies worden met zorgvuldigheid en veel liefde bereid. Daarna worden ze feestelijk verpakt en verstuurd. Doordat de koeken goed verpakt zitten in goede stevige dozen is het goed te doen met verzenden. Dus wie verwen jij deze maand met iets extra's? 

 

Box s met 6 koeken voor €11,95 inclusief verzenden 

Box m met 12 koeken voor €17,95 inclusief verzenden 

 

Wees extra lief voor elkaar, help elkaar waar nodig is en houd anderhalve meter afstand van elkaar...

 

Liefs, 

De TaartenFee