Wie ben ik?

Ik ben geboren in 1987 in hartje Rotterdam en werk ruim 10 jaar in het onderwijs. Al een aantal jaar sta ik voor groep 3. Ik vind dit één van de mooiste jaren, omdat lezen schrijven en rekenen centraal staan. Ook omdat in groep 3 de grootste ontwikkeling te zien is. 

 

In juni 2015 ben ik moeder geworden, een mega ervaringen maar ook een zware taak. Ik moest er eerst echt wel aan wennen een klein baby'tje in huis waar ik voor moest zorgen. Inmiddels is mijn mannetje al 3 en danst, springt en rent hij in het rond, vraagt mij dingen en creëert hij een eigen mening. In oktober 2017 wordt mijn zoon, grote broer. Weer een nieuwe levenservaring voor ons waar veel in te leren en te ontdekken valt.

 

Sinds dat mijn zoontje anderhalf is, bakken wij elk weekend wel een taart of iets van koekjes. Het is begonnen als een leuke bezigheid voor moeder en zoon en is nu uitgelopen tot het verkopen van heerlijke smaakvolle taarten. Mijn creativiteit als juf en kennis en ervaring van de afgelopen jaren wil ik delen. Wat is er nu mooier dan op een feestje een taart op tafel zetten die met liefde gemaakt is en een plaatje is om te zien.  

 

 

 Ik hoop jullie snel de magie van mijn taarten te laten proeven. Neem een kijkje in het foto album en neem bij vragen contact met mij op. Samen maken wij van elke gelegenheid iets moois.  

 

Liefs, 

De TaartenFee