How to do

In de tijd die ik over heb naast het drukke leven als moeder zijnde, vind ik het heerlijk om te bakken. Iets waarbij je ontspanning in kunt vinden. Persoonlijk vind ik het ook altijd leuk om op Pinterest opzoek te gaan naar nieuwe ideeën om te decoreren of om de taart te maken. 

 

Hieronder zien jullie de taarten die ik gemaakt heb met de uitleg hoe je deze zelf ook thuis kunt maken. 

Unicorn B-day Cake 

  1. Maak de biscuit zoals op de verpakking staat. Ik heb voor deze taart (20 cm) 2 pakken gebruikt. 
  2. Verdeel de mix in 6 delen en geef ze de kleuren; paars, blauw, groen, geel, oranje en rood en bak ze af zoals op de verpakking aangegeven staat, maar verkort wel de tijd in de oven. 
  3. Laat de lagen afkoelen en maak ondertussen de botercrème. Voor deze taart heb ik als vulling enchanted cream gebruikt. De vulling en de botercrème kun je indien gewenst een eigen kleur geven. 
  4. Wanneer je de botercrème in een spuitzak doet, kun je op de lagen van de taart een mooi muurtje spuiten. Hierin doe je de vulling. De botercrème zorgt er voor dat alles in de taart blijft. 
  5. Met de botercrème die overblijft kun je de zijkanten vullen. Ik heb voor het gladstrijken een broodmes gebruikt, maar vindt hier je eigen handigheid in. 
  6. Mocht je de taart willen versieren met diepvries fruit laat deze dan eerst goed uitlekken en ontdooien in een vergiet voordat je ze op de taart neerlegt.   

 

Hieronder zie je nog de binnenkant van de taart.

 

Have a unicorn day en make your cake =)