Tijd voor een traktatie...

Afscheid op de kinderopvang, omdat je zoon of dochter naar de basisschool mag. Trakteren omdat ze jarig zijn of er een broertje of zusje bij hebben gekregen. Er zijn genoeg redenen voor een feestje en bij elk feestje hoort iets leuks! Hier zie je leuke traktaties die je wellicht zelf ook kunt maken.

 

Ook kun je ze bij mij bestellen, dit scheelt je zelf een hoop werk en je hebt een leuke traktatie om uit te delen. Voor het bestellen van traktaties kunt u via Contact, contact opnemen met mij en je wensen door geven. De bestelling kan voor een bezorgprijs ook thuis bezorgd worden. De kosten hiervan hangen af van hoe ver je woont. Geef dit door bij je bestelling, bij een bestellingen boven de €50,- worden de traktaties gratis bij afgeleverd.   

Dino 'thanks' poepies... 

 

Bedankjes voor de komst van de gasten op een dino feest. De dino poepies zijn rozijnen omhuld met chocolade of noten omhuld met chocolade. Dit kan in een glazen potje of in een plastic bakje, de bedankjes in een glazen potje blijven wel beter staan op een tafel dan de bedankjes die van plastic zijn. Ingepakt in cellofaanpapier en er een leuk lintje omheen met een kaartje. Anders weten de gasten natuurlijk niet dat het verrukkelijke dino poepies zijn. 

 

Prijzen

€2,95 zijn de bedankjes in een glazen potje 

€1,95 zijn de bedankjes in een plastic potje  

Bestek set met iets lekkers...

In dit pakketje zit een bord, lepel, vork en mes en een jungle koek met een laagje chocolade. 

 

Dit setje is uit te breiden met een bakje of extra snoepjes. De meerprijs hiervan bedraagt €1,-. 

 

Prijs €2,95 (zoals op de afbeelding) 

Muffins! Wie lust ze niet...

Muffins! 

 

Wie lust ze niet, lekkere muffins met een laag marsepein en een toef botercrème en een snoepje erbij. De topping is naar wens, dit kan een marsepein figuurtje zijn of een kleur botercrème met decoratie naar wens. Ik zal de muffins naar wens maken zoals je zelf in gedachte hebt. 

 

Prijs €1,50 per muffin

Prijs per 12 €15 

 

Voor een meerprijs van €5,- kun je de muffins op een dienblad krijgen en ingepakt in cellofaanpapier. Het dienblad mag je daarna houden.  

Lipgloss met een kleurtje...

Lipgloss als bedankje op een kinderfeestje of als traktatie op een meidenfeest. 

 

Prijs €2,00 per stuk 

Prijs per 12 € 20,- 


Chocomousse

Heerlijke chocolade traktaties voor juffen en meesters op school of als traktatie op een feestje thuis. Onderin kun je kiezen voor een laag speculaas of koekjes daar bovenop de chocomousse met decoratie om het geheel af te maken. De traktaties worden geleverd in plastic glaasjes of amuse bakje met een klein lepeltje om er van te smullen. 

 

Afname per 12 glazen of amuse bakjes met lepel €12,50 

Afname per 20 glazen of amuse bakjes met lepel € 20,-

 

Voor grotere afnamen adviseer ik contact op te nemen. 

Eigen ideeën of wensen?  

 

Mocht je eigen wensen of een voorbeeld hebben van wat je graag zou willen. Dit is altijd bespreekbaar =) Het scheelt jou een hoop werk en ik zorg dat ze klaar zijn op de dag en tijdstip waarop je ze nodig hebt. 

 

Hieronder zie je mijn contactgegevens of stuur een mail via het kopje contact.