Dagje Beekse Bergen

 
In één woord een geslaagd dagje uit! 
De wandelroute is goed te bewandelen en verdwalen kan bijna niet. Met borden wordt goed aangegeven wat waar is. Op de wandelroute vind je ook diverse restaurants, toiletten en speeltoestellen. Onderweg kom je nog klim en klautertoestellen tegen die kinderen de dieren net vanaf een ander punt laten zien. Het is ook een leuke bezigheid tussen het wandelen door. Tijdens het wandelen ervaar je het safari gevoel. Misschien had het ook met het lekkere weer te maken maar het park is ook mooi gemaakt. 
Met de boot kun je de dieren ook zien. Dit is wel vanaf een behoorlijke afstand, maar dit is ook voor de veiligheid. Middels een dagprogramma boekje die je bij binnenkomst krijgt kun je goed zien hoe laat de bus en de boot vertrekken. De tijden verschillen van 30 min tot een uur. Plannen is dus wel even belangrijk als je alles gedaan wilt hebben op één dag. 
De bussafari hebben wij niet gedaan. Dit omdat de route bijna identiek is aan de auto route en wij er voor gekozen hebben om deze route met onze eigen auto te doen. Op deze route kun je genoeg dieren van dicht bij bekijken en goede foto's maken. Inhalen of even stoppen om naar de dieren te lijken was in ons geval geen probleem. Met verschillende borden wordt ook goed aangeven welke dieren je nu gaat zien. Halverwege de route kun je de auto parkeren en verder wandelen, de boot of de bus pakken. Je kan je dag zelf helemaal invullen naar eigen wens. 
Voor ons was dit een geslaagd dagje weg met een 2 jarige en zelf 32 weken zwanger. De kinderwagen kon overal goed door en mee, ook op de boot. Het enige onlogische voor ons was, dat je soms ergens naar toe kunt rijden maar dat je met de trap er weer af moet. In ons geval moest één van ons steeds terug lopen met de kinderwagen of we moesten iemand om hulp vragen om te helpen met tillen. 
Dit uitje zal in de toekomst zeker nog voor herhaling vatbaar zijn. 👍🏼